Rabu, Mei 27

Hampeh

Tadi temankan Ana lunch kat Johnny's dekat Alamanda. Lama tak makan tom yam katanya. Td ingat nak bluetooth pic masa dekat Sunway kat dalam hp W810i aku. Boleh plak dan2 nak bluetooth baru aku ingat hp tu problem. Takleh bluetooth. Keciwa tol. Dah la banyak pic yang aku ingin bluetooth. So terpaksa pkai hp satu lagi. Tapi xleh transfer banyak pic sebab hp tu xpkai memory card.

Plan tadi ingat nak jumpa Zul lepas balik kerja tapi aku call Zul tadi and dia agak busy today. Maybe esok kot baru jumpa dia. Dia cuti since akak dia nak kahwin Sabtu ni. Tengok member aku sume dah kerja jeles lak aku. Masing2 dah start pk nak simpan duit, nak bli keta la, rumah la, nak kahwin la aku gak yang tak abis2 lagi ni.

1 ulasan:

Ainul Nadiah Shamsir berkata...

xpe.. biar lambat asal selamat. hehehe..